Selskapsmeny 2022

Om Menyen:

For å bestille selskapsmenyen må man være en gruppe på 10 personer eller mer. Alle i selskapet må velge samme meny. Mindre grupper anbefales å sette sammen egen 3-retter fra vår a la carte meny. Vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å endre på retter ved mangel på råvare fra leverandør. Dette vil selvsagt bli opplyst om på forhånd.

Ved bestilling av selskapemeny må vi ha rett antall senest dagen før klokken 1200, etter det blir man belastet for siste oppgitte antall. Allergier, matintoleranse og vegetar ønsker MÅ opplyses om FØR selskapet for at vi skal kunne imøtekomme deres ønsker og behov.

Allergener

B (BLØTDYR), E (EGG), F(FISK), K (KORNSLAG), L (LUMPIER), M (MELK), N (NØTTER), P (PEANØTTER), SEL (SELLERI), SEN (SENNEP), SK (SKALLDYR), SE (SESAMFRØ), SO (SOYA), SU (SVOVELDIOKSYD og SULFITTER)

Alle våre retter er laget glutefrie - der det er merket med K (Kornslag) er dette mulig å ta bort. Videre er alle retter laget på laktosefri melk og fløte.

Veganske retter har vi så klart både på forrett, hovedrett og dessert!

Ønsker du å utvide menyen kan vi tilby:

Kvilhaugens utvalg av oster servert med nøttebrød og søtt tilbehør, kr. 145,-

Retter:

Selskapsmeny 1

710,- per person

Sitrus gravet laks
Sitrus Crudite, pepperrotkrem og flatbrød fra Røros (F.K)

Flatbiff av hjort
Bakte rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og rødvinsglace (SU.SEL)

Creme Brule

Sorbe (E)

Selskapsmeny 2

610,- per person

Fjellblå fra Eggen Gårdsysteri og vellagret Coppaskinke fra Tind
Chutney, honningristede nøtter og hjemmelaget knekkebrød (M.N)

Bakt Kveite
Gule beter, grønnkål, potetpure, soyareduksjon (F.SO)


Krokaniskake
Salt karamellsaus og krokanstrø (N)

Selskapsmeny 3

630,- per person

Potet og Sellerirotsuppe

Bakt sellerirot, bacon og godt brød (SU.K.SEL)

Mørbrad av Kalv fra Trøndelag

Broccolini, gulrot, reddik, fjellmandel fra Kvikne og rødvinssaus ( SU.SEL)

Dekonstruert sjokolade ostekake

Brigebærcoulis (K)

Selskapsmeny 4

605,- per person

Ovnsbakt torsk

Chorizosalsa, blomkålpure og granateple (F)

Hampshire Ytrefilet av Svin

Smørdampede grønnsaker i sesong, fjellmandel fra Kvikne og rødvinssaus (SEL)

Pasjonsfrukt Pannacotta

Mango og pasjonsfrukt coulis og crumble (K)

Veganermeny

Vi tilpasser for veganermeny ved etterspørsel.