Koldtbord / Tapas Buffet

Om Menyen:

Våre populære buffeter passer godt til selskap hvor det ikke skal være så høytidlig og man ønsker å mingle. Når man henter maten selv snakker man med mange flere enn bare dem man sitter med. Innholdet på buffetene er satt opp med beregnet mengde mat per person.

Man MÅ være minimum 20 personer som skal ha buffet for å bestille våre buffeter!

Retter:

Koldtbord

465,- per person

Inneholder en varmrett, kalde retter, og dessert.

Varmrett:

Viltgryte servert med fjellmandel fra Kvikne og tyttebær

Kaldmat:

Roastbiff, remulade, sylteagurk, rødløk

Røkt laks, eggerøre

Gravet laks, sennepssaus

Spekemat (Vellagret Coppaskinke, spekepølse med eglg og einebær fra Tind, fenalår) potetsalat, rømme

Reker, majones, sitron

Frisk Salat

Aioli

Hjemmelaget brød

Flatbrød

Dessert:

Karamellpudding med krem og karamellsaus

Tapas Buffet

505,- per person

Hovedretter:

Kylling  marinert i estragon og sitron- 150gr

Chili og hvitløksmarinerte scampi -  100gr

Hvitvinsdampede blåskjell  -  100gr

Krydderstekte poteter - 150gr

Spanske Kjøttboller Albondigas- 100gr

Serranoskinke - 40gr

Tortilla (Spansk Omelett)

Fylt piquillos -  2-3stk

Manchego -  2 skiver

Tomatsalat

Oliven

Aioli

Hjemmelaget brød

Dessert:  

Hjemmelaget Crema Catalana