Sommer Meny 2021

IMG_37785

 

Småretter

 

Hvitvinsdampende Blåskjell fra Norges Skjell

Sjalottløk, gulrot, hvitløk, chili, fløte og godt brød ( SU, B.K)

Kr. 139,-

 

Cæsarsalat

Grillet kylling, bacon, parmesan, dressing og krutonger (M, K, F, E)

Kr. 179,-

 

Ost & Spekemat 

Kjøkkenets utvalg av oster og spekemat servert med passende tilbehør (M, K)

Kr. 220,-

 

Berit Nordstrand: Asiatisk sommerkål med byggryn og ristede nøtter (N)

Kr. 175,-

 

Hovedretter

 

Kvilhaugen Burger 180 gr

Kvernet entrecote, salat, tomat, rødløk, cornichons, chiliaioli, cheddar, bacon og pommes bristo (K, M, E, SEN)

Kr. 225,-

 

Indrefilet av okse

Sauterte grønnsaker, stekte poteter og peppersaus (SU, SEL)

Kr. 305,-

 

Bacalao

Brød og smør (F, SUL)

Kr. 285,-

 

Spareribs

Tomat og granateplesalat, maiskrem og pommes bistro (SUL)

Kr. 299,-

 

Moulle Frites

Chorizo, aioli og pommes frites (B, E)

Kr. 265,-

 

Berit Nordstrand: Chili sin Carne

Ris og brød

Kr. 225,-

 

ADD ON:

Skål med dip (aioli, chiliaioli, bernaise, majones)

Kr. 29,-

 

Bacon, Kr. 29,-

Pommes frites, Kr. 49,-

 

 

Desserter

 

Pavlova (M. E)

Kr. 125,-

 

Pannacotta med yoghurt fra Røros (M)

Kr. 130,-

 

Brownie

Salt karamellsaus og vaniljeis (K, M, E)

Kr. 135,-

 

Berit Nordstrand: Pannacotta

Bringebærcoulis og bær

Kr. 135,-

 

Allergener

B (BLØTDYR), E (EGG), F(FISK), K (KORNSLAG), L (LUMPIER), M (MELK), N (NØTTER), P (PEANØTTER), SEL (SELLERI), SEN (SENNEP), SK (SKALLDYR), SE (SESAMFRØ), SO (SOYA), SU (SVOVELDIOKSYD og SULFITTER)

 

Alle våre retter er laget glutefrie - der det er merket med K (Kornslag) er dette mulig å ta bort. Videre er alle retter laget på laktosefri melk og fløte.