Høst Meny 2021

Speketallerken2

 

Småretter

Ost & Spekemat 

Kjøkkenets utvalg av oster og spekemat servert med passende tilbehør (M, K)

Kr. 220,-

 

Steinsopp Risotto (kan gjøres VEGANSK)

Fersk sopp, parmesan og godt brød (M.K)

Kr. 165,-

 

Friterte torsketunger

Grønn ertepure, salat og rømmedip (F.M.K)

Kr. 165,-

 

Kremet Fiskesuppe

Grønnsaker julienne, fisk, blåskjell og godt brød (F.B.SU)

Kr. 175,-

Hovedretter

 

Kvilhaugen Burger 180 gr

Kvernet entrecote, salat, tomat, rødløk, cornichons, chiliaioli, cheddar, bacon og pommes bristo (K, M, E, SEN)

Kr. 225,-

 

Indrefilet av okse

Sauterte grønnsaker, stekte poteter og peppersaus (SUL) 

Kr. 355,-

 

Ukens fisk

Spør din servitør

Kr. 295,-

 

Lammecarre

Gulrot, asparges, sopp, potetpure og rødvinssaus tilsmakt blåbær (SUL)

Kr. 335,-

 

Berit Nordstrand: Spicy Blomkål (VEGANSK)

Grønnsaker, rødbethummus, små poteter og kaperssmør (plantebasert smør)

Kr. 245,-

 

ADD ON:

Skål med dip (aioli, chiliaioli, bernaise, majones)

Kr. 29,-

 

Bacon, Kr. 29,-

Pommes frites, Kr. 49,-

Desserter

 Pannacotta med syltede plommer (KAN LAGES VEGANSK) (M)

Kr. 145,-

 

Avbondepiker

Eplemos, mascarponekrem og crumble (K, M)

Kr. 135,-

 

Allergener

B (BLØTDYR), E (EGG), F(FISK), K (KORNSLAG), L (LUMPIER), M (MELK), N (NØTTER), P (PEANØTTER), SEL (SELLERI), SEN (SENNEP), SK (SKALLDYR), SE (SESAMFRØ), SO (SOYA), SU (SVOVELDIOKSYD og SULFITTER)

 

Alle våre retter er laget glutefrie - der det er merket med K (Kornslag) er dette mulig å ta bort. Videre er alle retter laget på laktosefri melk og fløte.