Førjulsmeny 2021

FB_IMG_14775948434124

 

Forretter

Rakfisk

Rødbeter, rødløk, lefse og rømme fra Røros (F, M)

Kr. 179,- STOR 295,-

 

Sitrus gravet laks

Pepperrotrømme, sitrus crudite og flatbrød (kan få glutenfritt flatbrød) (M.F)

Kr. 155,-

 

Gravet hjort

Tyttebær, romme og flatbrød (kan få glutenfritt flatbrød) (F.M.K)

Kr. 165,-

 

Hovedretter

 

Lutefisk

Ertestuing, bacon, mandelpotet fra Kvikne, sennep, sirup, brunost og lefse (M, S, H)

Kr. 535,-

 

Pinnekjøtt

Vossakorv, rotmos, sjy og mandelpotet fra Kvikne

Kr. 405,-

 

Svineribbe

Julepølse, medisterkake, rødkål, mandelpotet fra Kvikne og julesaus (SUL)

Kr. 365,-

 

Kvilhaugen Burger 180 gr

Salat, tomat, rødløk, cornichons, chiliaioli, cheddar, bacon og pommes frites (K, M, E, SEN)

Kr. 225,-

 

Indrefilet av okse

Sauterte grønnsaker, sopp. stekte småpoteter og sødvinssaus (SUL) 

Kr. 355,-

 

Ukens fisk

Spør din servitør

Kr. 295,-

 

Vegisterkaker (VEGANSK)

Rødkål, julesaus og mandelpotet (SUL)

Kr. 225,-

 

Desserter

 

Riskrem

Rødsaus og ristede mandler (M)

Kr. 130,-

 

Multekrem

Krumkake (M, H)

Kr. 135,-

 

Mandel og Krokaniskake

Salt karamellsaus (M, E, Mandel)

Kr. 155,-

 

Allergener

B (BLØTDYR), E (EGG), F(FISK), K (KORNSLAG), L (LUMPIER), M (MELK), N (NØTTER), P (PEANØTTER), SEL (SELLERI), SEN (SENNEP), SK (SKALLDYR), SE (SESAMFRØ), SO (SOYA), SU (SVOVELDIOKSYD og SULFITTER)

 

Mulighet for å tilpasse retter utifra allergener. spør din servitør