Hvitvinsdampende Blåskjell fra Norges Skjell
Sjalottløk, gulrot, hvitløk, chili, fløte og godt brød ( SU, B.K)
Kr. 145,-
Kremet Fiskesuppe
Fennikel, gulrot, purreløk, hvit fisk, blåskjell og godt brød (SU, F, B, K)
Kr. 165,-
Vintersalat
Krydrede nøtter, tranebær, granateple, fetaost, balsamico vinagrette og godt brød (M, H, SU)
Kr. 155,-
Ost & Spekemat
Tre sorter ost, tre sorter kjøtt, søtt og sprøtt tilbehør (M, K)
Kr. 215,-
Kvilhaugen Burger 200 gr
Kvernet kjøtt av brisket, salat, tomat, rødløk, cornichons, chiliaioli, cheddar, bacon og pommes bristo (K, E, SEN)
Kr. 225,-
Ytrefilet av Okse 200 gr
Beter, purreløk, Portobello, rødvinssaus og Fjellmandel fra Kvikne (SU, SEL)
Kr. 299,-
Pannestekt Skrei
Påmarinerte grønnsaker, kremet purreløksaus og potetpure(F, SU)
Kr. 289,-
ADD ON:
Skål med dip (aioli, chiliaioli, bernaise, majones)
Kr. 29,-
Cheddar, Kr. 19,-
Bacon, Kr. 29,-
Pommes frites, Kr. 49,-
Sitronfromasj med krokan (N)
Kr. 135,-
Sjokoladeforndant med chili, salt karamell og vaniljeis (K, E)
Kr. 145,-
Allergener
B (BLØTDYR), E (EGG), F(FISK), K (KORNSLAG), L (LUMPIER), M (MELK), N (NØTTER), P (PEANØTTER), SEL (SELLERI), SEN (SENNEP), SK (SKALLDYR), SE (SESAMFRØ), SO (SOYA), SU (SVOVELDIOKSYD og SULFITTER)
Alle våre retter er laget glutefrie - der det er merket med K (Kornslag) er dette mulig å ta bort. Videre er alle retter laget på laktosefri melk og fløte.