A la carte 2021

IMG_37785

 

Småretter

 

Hvitvinsdampende Blåskjell fra Norges Skjell

Sjalottløk, gulrot, hvitløk, chili, fløte og godt brød ( SU, B.K)

Kr. 145,-

 

Kremet Fiskesuppe

Fennikel, gulrot, purreløk, hvit fisk, blåskjell og godt brød (SU, F, B, K)

Kr. 165,-

 

Vintersalat

Krydrede nøtter, tranebær, granateple, fetaost, balsamico vinagrette og godt brød (M, H, SU)

Kr. 155,-

 

Ost & Spekemat

Tre sorter ost, tre sorter kjøtt, søtt og sprøtt tilbehør (M, K)

Kr. 215,-

 

Hovedretter

 

Kvilhaugen Burger 200 gr

Kvernet kjøtt av brisket, salat, tomat, rødløk, cornichons, chiliaioli, cheddar, bacon og pommes bristo (K, E, SEN)

Kr. 225,-

 

Ytrefilet av Okse 200 gr

Beter, purreløk, Portobello, rødvinssaus og Fjellmandel fra Kvikne (SU, SEL)

Kr. 299,-

 

Pannestekt Skrei

Påmarinerte grønnsaker, kremet purreløksaus og potetpure(F, SU)

Kr. 289,-

 

ADD ON:

Skål med dip (aioli, chiliaioli, bernaise, majones)

Kr. 29,-

 

Cheddar, Kr. 19,-

Bacon, Kr. 29,-

Pommes frites, Kr. 49,-

 

 

Desserter

 

Sitronfromasj med krokan (N)

Kr. 135,-

 

Sjokoladeforndant med chili, salt karamell og vaniljeis (K, E)

Kr. 145,-

 

Allergener

B (BLØTDYR), E (EGG), F(FISK), K (KORNSLAG), L (LUMPIER), M (MELK), N (NØTTER), P (PEANØTTER), SEL (SELLERI), SEN (SENNEP), SK (SKALLDYR), SE (SESAMFRØ), SO (SOYA), SU (SVOVELDIOKSYD og SULFITTER)

 

Alle våre retter er laget glutefrie - der det er merket med K (Kornslag) er dette mulig å ta bort. Videre er alle retter laget på laktosefri melk og fløte.