A la carte 2020

IMG_37785

 

 

Forretter / Småretter

 

Fisk og skalldyrsuppe

Hvit fisk, blåskjell og reker

Kr. 145,-

Fish Soup

 

Lettrøkt andebryst

Fennikelsalat, gresskarkjerner og glace av rødbete

Kr. 155,-

Duck breast

 

Kremet Blåskjell fra Åfjord

Løk, chili, hvitløk, hvitvin

Kr. 135,-

Scallops from Åfjord

 

Cæsarsalat

Romano, grillet kylling, bacon, parmesan, dressing og krutonger

Kr. 179,-

Cesar Salad

   

Hovedretter

 

Pannestekt Torsk

Vintergrønnsaker, brunet smør tilsmakt med kapers, fjellmandel fra Kvikne

Kr. 290,-

Panfried Cod

 

Biff av Okse

Bakte rotgrønnsaker, fjellmandel fra Kvikne og rødvinssaus

Kr. 299,-

Sirloin Steak

 

Kvilhaugen Burger (200 gr)

Salat, cheddar, bacon, tomat. rødløk, cornichons, chiliaioli og pommes frites

Kr. 220,-

Burger

 

Desserter

 

Brownies med peanøttter

Vaniljeis og jordbærcoulis

Kr. 135,-

Brownies

 

Bakt Fruktsalat

Luftig vaniljekrem, karamelliserte valnøtter

Kr. 125,-

Baked Fruitsalad