Koldtbord eller Tapas Buffet

Tapasboller

 

Restriksjoner fra helesmundighetene gjør at buffet ikke er tilgjengelig enda

 

Våre populære buffeter passer godt til selskap hvor det ikke skal være så høytidlig og man ønsker å mingle. Når man henter maten selv snakker man med mange flere enn bare dem man sitter med. Innholdet på buffetene er satt opp med beregnet mengde mat per person.

Man MÅ være minimum 20 personer som skal ha buffet for å bestille våre buffeter! Vi setter maten på bordene og ikke på buffet

 

Koldtbord

Varmrett:

Viltgryte servert med fjellmandel fra Kvikne og tyttebær

 

Kaldmat:

Roastbiff, remulade, sylteagurk, rødløk

Røkt laks, eggerøre

Gravet laks, sennepssaus

Spekemat (Vellagret Coppaskinke, spekepølse med eglg og einebær fra Tind, fenalår) potetsalat, rømme

Reker, majones, sitron

Frisk Salat

Aioli

Hjemmelaget brød

Flatbrød

 

Dessert:

Karamellpudding med krem og karamellsaus

 

Kr. 445,- per person

 

Tapas Buffet

Kylling  marinert i estragon og sitron- 150gr

Chili og hvitløksmarinerte scampi -  100gr

Hvitvinsdampede blåskjell  -  100gr

Krydderstekte poteter - 150gr

Spanske Kjøttboller Albondigas- 100gr

Serranoskinke - 40gr

Tortilla (Spansk Omelett) 

Fylt piquillos -  2-3stk

Manchego -  2 skiver 

Tomatsalat

Oliven

Aioli

Hjemmelaget brød

 

Dessert:  

Hjemmelaget Crema Catalana

Kr. 485,- per person