Vinter a la carte 2018

IMG_37782

 

Forretter / Småretter

 

Kremet Fiskesuppe

Torsk, blåskjell, reker, grønnsaker Julienne

Kr. 115,-

Fish Soup

 

Hvitvinsdampede Blåskjell

Hvitløk, chili, grønnsaker, aioli

kr. 110,-

Mussels

 

Linsesuppe (VEGAN)

Røde linser, tomat, spinat, løk, hjemmelaget brød

Kr. 95,- 

 

Kvilhaugens Burger (kan gjøres glutenfri, kr. 20,- i tillegg)

180 gr.burger laget av høyrygg og bryst, cheddar, bacon, salat, pickles, Ranchdressing og pommes frites

Kr. 198,-

Kvilhaugen Hamburger

 

Moulle Frites

500 gr. blåskjell dampet i hvitvin, hvitløk, chili og grønnsaker, pommes frites og aioli

Kr. 179,-

Moulle Frites

 

Hovedretter

 

Biff av okse Ytrefilet 200 gr.

Tomat fylt med egg og bacon mousse, broccolini, potetpure og portvinsglace

Kr. 299-

Sirloin

 

Pannestekt Torskeloins

Rotgrønnsaker, bacon, potetpureog rødvinssaus

Kr. 280,-

Panfried Codloins

 

Kikertboller VEGANSK

Pasta, gulrotpesto, grønnsaker

Kr. 189,-

Chickpeasballs

 

Kyllingsalat

Hjertesalat, cherrytomat, bacon, parmesan, krutonger og dressing

Kr. 175,-

Chickensalad

 

Rekesalat

Hjertesalat, avocado, egg, kikerter, cherrytomat, aioli, brød

Kr. 175,-

Shrimpsalad

 

Desserter

 

Pannacotta

Bringebærcoulis

Kr. 125,-

Pannacotta

 

Sjokoladefondant

Vaniljeis og friske bær

Kr. 125,-

Chocolatefondant

 

Creme brulle

Mangosorbe og friske bringebær

Kr. 135,-

Creme Brulle

 

Sjokolademousse (VEGAN)

Serveres med pistasjkaramell

Kr. 135,-

Chocolatemousse VEGAN