Sommer Meny 2018

IMG_37782

 

Forretter / Småretter

 

Bolinhos

Klippfiskboller, servert med salsa og grillet brød

Kr. 115,-

Bolinhos

 

Blåskjell (Asian Style)

Chilli, hvitløk, sitrongress, ingefær, kokosmelk, hvitvin og lime

Serveres med brød og aioli

kr. 115,-

Mussels

 

Lun Nudelsalat (VEGAN)

Risnudler, sesongens grønnsaker, servers med brød

Kr. 105,- 

 

Kvilhaugens Burger (kan gjøres glutenfri, kr. 20,- i tillegg)

200 gr.burger laget av brisket, bacon, cheddar, chilimajones, rødløk, tomat, pickles og fries

Kr. 210,-

Kvilhaugen Hamburger

 

Moulle Frites "Asian Style"

500 gr. blåskjell dampet i hvitvin, hvitløk, chili og grønnsaker, pommes frites og aioli

Kr. 185,-

Moulle Frites

 

Hovedretter

 

Biff av okse Ytrefilet 200 gr.

Spicy tomat og rødløkssalat, sopp, stekte poteter og bernaisesaus

Kr. 299-

Sirloin Steak

 

Pannestekt Ørret

Asparges, blomkålkrem, smørdampet potet, hollandaise saus

Kr. 285,-

Panfried Trout

 

Pulled Pork

B.B.Q glasert svinenakke i burgerbrød, coleslaw, salat og fries

Kr. 185,-

Pulled Pork

 

Spareribs

Maiskrem, tomat & rødløkssalat, bakt potet fylt med vårløk, bacon, cheddar og kryddersmør

Kr. 290,-

Spareribs

 

Chili sin carne VEGANSK

Servert med ris og brød

Kr. 198,-

Chili con Carne

 

Cæsarsalat

Hjertesalat, krutonger, pinjekjerner, bacon, parmesan og kylling, cæsardressing

Kr. 175,-

Cesar Salad

 

Desserter

 

Melkesjokolade Pannacotta

Mangocoulis og karamelliserte pistasj

Kr. 135,-

Milk Chocolate Pannacotta

 

Ostekake

Jordbær, mynte og lime

Kr. 135,-

Cheese cake

 

Eplekake (VEGAN)

Serveres med vaniljeis på havremelk

Kr. 125,-

Apple Cake VEGAN