Høst Meny 2017

Speketallerken

 

Forretter / Småretter

 

Blåskjell fra Åfjord

Grønnsaker Julienne

Kr. 115,-

Steamed Mussles

 

Jordskokksuppe

Jordskokkchips og brød

kr. 110,-

Jerusalem Artichoke Soup

 

Speketallerken

Reinsdyrpølse og elgpølse fra Stensaas på Røros, Æra langtidsmodnet spekeskinke,

urteaioli og hjemmelaget knekkebrød

Kr. 165,-

Cold Cut Plate

 

Cesarsalat

Hjertesalat, bacon, parmesan, pinjekjerner, cesardressing, krutonger

Kr. 165,-

Cesar salad

 

Linsesuppe (VEGAN)

Røde linser, tomat, spinat, løk, hjemmelaget brød

Kr. 95,- 

 

Kvilhaugens Burger (kan gjøres glutenfri, kr. 20,- i tillegg)

180 gr.burger laget av høyrygg og bryst, cheddar, bacon, salat, pickles, Ranchdressing og pommes frites

Kr. 198,-

Kvilhaugen Hamburger

 

Hovedretter

 

Entrecote av Kalv

Høstens grønnsaker, stekte nypoteter, portvinsglace

Kr. 310,-

Entrecote of Calf

 

Ovnsbakt Torsk

Potetpure, asparges og chorizo

Kr. 285,-

Ovenbaked Cod

 

Kikertboller

Pasta, gulrotpesto, grønnsaker

Kr. 189,-

Chickpeasballs

 

Lammeskank av Røros

Rotgrønnsaker, potetpure og lammeglace

Kr. 285,-

Lambshank

 

Desserter

 

Pannacotta med melkesjokolade

Appelsin og appelsinsaus

Kr. 115,-

Pannacotta

 

Creme brulle

Mangosorbe og friske bringebær

Kr. 125,-

Creme Brulle

 

Sjokolademousse (VEGAN)

Serveres med pistasjkaramell

Kr. 135,-

Chocolatemousse VEGAN