Sommer Meny 2017

Speketallerken

 

Forretter / Småretter

 

Blåskjell fra Åfjord

Blåskjell dampet i kokosmelk, lime, hvitløk og sitrongress, brød og aioli

Kr. 115,-

Steamed Mussles

 

Moulle Frites

Blåskjell fra Åfjord dampet i kokosmelk, hvitløk og sitrongress, pommes frites, aioli

kr. 179,-

Moulle Frites

 

Speketallerken

Reinsdyrpølse og elgpølse fra Stensaas på Røros, Æra langtidsmodnet spekeskinke,

urteaioli og hjemmelaget knekkebrød

Kr. 165,-

Cold Cut Plate

 

Cesarsalat

Hjertesalat, bacon, parmesan, pinjekjerner, cesardressing, krutonger

Kr. 165,-

Cesar salad

 

Linsesuppe (VEGAN)

Røde linser, tomat, spinat, løk, hjemmelaget brød

Kr. 95,- 

 

Kvilhaugens Burger (kan gjøres glutenfri, kr. 20,- i tillegg)

180 gr.burger laget av høyrygg og bryst, cheddar, bacon, salat, pickles, Ranchdressing og pommes frites

Kr. 198,-

Kvilhaugen Hamburger

 

Hovedretter

 

Biff av Okse Ytrefilet

Tomat og rødløkssalat, broccolini stekte poteter, bernaisesaus og rødvinssaus

Kr. 299,-

Sirloin Steak

 

Pannestekt Ørret

Asparges, potetpure og soyareduksjon

Kr. 285,-

Panfried Trout

 

Pulled VEGAN sandwich

Soyaprotein, salat, tomat, vegan aioli, vegansk brød fra Mikalsen Bakeri på Tyholt

Kr. 185,-

Pulled VEGAN Sandwich

 

Pulled Pork

Svinenakke, bbq saus, coleslaw, pommes frites

(kan gjøres glutenfri, kr. 20,- tillegg)

Kr. 185,-

Pulled Pork

 

Spareribs

Bakt potet, Rørosrømme, coleslaw og bbq saus

Kr. 285-

Spareribs

 

Desserter

 

Pavlova

Vaniljekrem, friske bær, mangosorbe

Kr. 145,-

Pavlova

 

Creme brulle

Mangosorbe og friske bringebær

Kr. 135,-

Creme Brulle

 

Brownie (VEGAN)

Serveres med tofu vaniljeis

Kr. 125,-

VEGAN Brownie