A la carte Meny 2018

FB_IMG_14775948434123

 

Forretter / Småretter

 

Rakfisk

Rødbeter, rødløk, Rørosrømme og lefse

Kr. 169,- STOR 285,-

 

Akevitt Gravet Hjort

Syltet gresskar, pepperrotkrem og flatbrød fra Røros

kr. 135,-

Deer

 

Gresskarsuppe (VEGAN)

Chilli, lime og kokomelk, serveres med grillet brød

Kr. 115,-

Pumpkin Soup

  

Hovedretter

 

Biff av okse Ytrefilet 200 gr.

Sopp, sesongens grønnsaker, stekte poteter, kryddersmør

Kr. 299,-

Sirloin Steak

 

Bakt Kveite

Potetpure, gule beter, aspargesbønner, soyareduksjon

Kr. 285,-

Halibut

 

Lutefisk - så mye du greier

Ertestuing, bacon, mandelpotet, sennep, sirup, brunost og lefse

Kr. 520,-

Traditional lutefish all you can eat

 

Pinnekjøtt

Vossakorv, rotmos,mandelpotet og sjy

Kr. 395,-

Lamb Ribs

 

Svineribbe

Ribbe, julepølse, medisterkake, rødkål, mandelpotet og julesaus

Kr. 345,-

Pork ribs

 

Vegetar lasagne VEGANSK

Grillert aubergine, squash og paprika bakt med tomatsaus, servers med salat og grillet brød

Kr. 198,-

Vegetarian "lasagne"

 

Desserter

 

Riskrem med rødsaus

Kr. 105,-

Ricepudding

 

Multekrem

Kr. 125,-

Cloudberrycream

 

Creme Brule

Serveres med bringebærsorbe

Kr. 135,-

 

Eplekake (VEGAN)

Kr. 135,-

Apple Cake VEGAN