A la carte Meny 2019

IMG_37783

Forretter / Småretter

 

Kamskjell

Blomkål og chorizo

Kr. 165,-

Scallops

 

Fiskesuppe

Brosme, blåskjell

kr. 115,-

Fishsoup

 

Kremet Blåskjell

Gulrot, chili, hvitløk, hvitløk, hvitvin

Kr. 115,-

 

Søtpotetsuppe med kikerter (VEGAN)

Kr. 115,-

Sweetpotaoe Soup

 

Ost og spekematstallerken

Diverse oster og skinker med chutney og annet tilbehør

Spør servitøren din om hva vi frister med idag!

Kr. 210,-

  

Hovedretter

 

Biff av okse Ytrefilet

Søtpotetpure, stekt sopp, spinat og rødvinssaus

Kr. 299,-

Sirloin Steak

 

Pannestekt Brosme

Gulrot, reddik, spisskål, pureløksaus og mandelpotet

Kr. 285,-

Baked Cusk

 

Burger med cheddar

Rødløkskompott, tomat og aioli

Kr. 210,-

Burger

 

Biff av kikerter (VEGAN)

Sesongens grønnsaker, mandelpotet og rødvinsvinagrette

Kr. 198,-

Cheakpea Beef

 

Vegetar lasagne VEGANSK

Grillert aubergine, squash og paprika bakt med tomatsaus, servers med salat og grillet brød

Kr. 198,-

Vegetarian "lasagne"

 

Desserter

 

Yoghurtis med jordbær

Kjeks og vaniljesaus

Kr. 125,-

Yoghurt ice cream

 

Sjokoladefondant med baileys

Vaniljeis og karamelliserte valnøtter

Kr. 135,-

Chocolatefondant

  

Eplekake (VEGAN)

Kr. 125,-

Apple Cake VEGAN