Koldtbord eller Tapas Buffet

Tapasboller

 

Våre populære buffeter passer godt til selskap hvor det ikke skal være så høytidlig og man ønsker å mingle. Når man henter maten selv snakker man med mange flere enn bare dem man sitter med. Innholdet på buffetene er satt opp med beregnet mengde mat per person.

Man MÅ være minimum 20 personer for å bestille våre buffeter!

Koldtbord

Varmrett:

Okseragu servert med ovnsbakt småpoteter

 

Kaldmat:

Roastbiff, remulade, sylteagurk, rødløk

Røkt laks, eggerøre

Gravet laks, sennepssaus

Spekemat (westfalerskinke, fenalår, morrpølse) potetsalat, rømme

Reker, majones, sitron

Salat

Aioli

Hjemmelaget brød

Flatbrød

 

Dessert:

Karamellpudding med krem og karamellsaus

 

Kr. 425,- per person

 

Tapas Buffet

Kylling  marinert i chili hvitløk og rosmarin  - 150gr

Chili og koriander marinerte scampi -  100gr

Hvitvinsdampede blåskjell  -  100gr

Ovnsbakte poteter - 150gr

Spanske Kjøttboller i spicy tomatsaus - 100gr

Serranoskinke - 40gr

Chorizo -  50gr

Urte bakte champignonger -  2-3stk

Manchego -  2 skiver 

Tomat og rødløksalat

Oliven

Aioli

Hjemmelaget brød

 

Dessert:  

Hjemmelaget Karamellpudding med krem og karamellsaus

Kr. 450,- per person