Selskapsmeny 2019

forrett

Panna

 

Meny 1

Sitrus gravet laks
Avocadokrem, kaviar og flatbrød fra Røros

Flatbiff av hjort 
Asparges, smørkokte neper og reddiker, gule beter, fløtegratinerte poteter og portvinsglace

Creme Brule

Friske bær


Kr. 650,- 

Meny 2 

Fjellblå fra Eggen Gårdsysteri og vellagret Coppaskinke fra Tind
Chutney, honningristede nøtter og hjemmelaget knekkebrød

Bakt Kveite
Gule beter, grønnkål, potet og purreløk pure, soyareduksjon


Krokaniskake
Salt karamellsaus og krokanstrø


kr. 595,- 

Meny 3

Jordskokksuppe

Tørket spekeskinke

Mørbrad av Kalv fra Trøndelag
Delikatesse løk, roamnesco, gulrot, utrebakt fjellmandel fra Kvikne og rødvinssaus

Pannacotta med hvit sjokolade

Kirsebær og crumble

Kr. 625,-

Meny 4

Ovnsbakt torsk
Chorizosalsa, blomkålpure og granateple

Hampshire Ytrefilet av Svin
Smørdampede grønnsaker, stekte poteter og rødvinssaus

Yoghurtis med jordbær

Jordbærsaus og kjeks

Kr. 565,-

 

Ønsker du å utvide menyen kan vi tilby:

Kvilhaugens utvalg av oster servert med nøttebrød og søtt tilbehør, kr. 145,-

For å bestille selskapsmenyen må man være en gruppe på 10 personer eller mer. Alle i selskapet må velge samme meny. Mindre grupper anbefales å sette sammen egen 3-retter fra vår a la carte meny. Vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å endre på retter ved mangel på råvare fra leverandør. Dette vil selvsagt bli opplyst om på forhånd.

Ved bestilling av selskapemeny må vi ha rett antall senest dagen før klokken 1200, etter det blir man belastet for siste oppgitte antall. Allergier, matintoleranse og vegetar ønsker MÅ opplyses om FØR selskapet for at vi skal kunne imøtekomme deres ønsker og behov.

TA KONTAKT for å få tilsendt menyer merket med innhold