Selskapsmeny 2017

forrett

 

Meny 1

Sitrus gravet laks
Avocadokrem, kaviar og flatbrød fra Røros

Flatbiff av hjort 
Broccolini, glasserte gulrøtter, fløtegratinerte poteter og portvinsglace

Kjernemelk Pannacotta

Friske bær og coulis


Kr. 635,- 

Meny 2 

Fjellost fra Eggen Gårdsysteri og St Kristina Skinke
Chutney og hjemmelaget knekkebrød

Ovnsbakt Kveite
Asparges, potetpure og soyareduksjon


Crème Brûlèe
Servert med mangosorbè og friske bringebær

kr. 585,- 

Meny 3

Krabbekake

Babyleaf salat, kapers majones og surdeigsbrød

Mørbrad av Kalv
Bakte rotgrønnsaker, mandelpotet fra Kvikne og portvinssaus

Hvit Sjokolademousse

Limemarinerte jordbær

Kr. 620,-

Meny 4

Ovnsbakt torsk
Chorizosalsa og blomkålpure

Tørrmodnet Svinenakke
Rotgrønnsaker, stekte poteter og rødvinsaus

Pavlova

Vaniljekrem, friske bær og mangosorbe

Kr. 575,-

 

Ønsker du å utvide menyen kan vi tilby:

Kvilhaugens utvalg av oster servert med nøttebrød og søtt tilbehør, kr. 145,-

For å bestille selskapsmenyen må man være en gruppe på 10 personer eller mer. Alle i selskapet må velge samme meny. Mindre grupper anbefales å sette sammen egen 3-retter fra vår a la carte meny. Vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å endre på retter ved mangel på råvare fra leverandør. Dette vil selvsagt bli opplyst om på forhånd.

Ved bestilling av selskapemeny må vi ha rett antall senest dagen før klokken 1200, etter det blir man belastet for siste oppgitte antall. Allergier, matintoleranse og vegetar ønsker MÅ opplyses om FØR selskapet for at vi skal kunne imøtekomme deres ønsker og behov.

TA KONTAKT for å få tilsendt menyer merket med innhold