Selskapsmeny 2018

forrett

 

Meny 1

Sitrus gravet laks
Avocadokrem, kaviar og flatbrød fra Røros

Flatbiff av hjort 
Asparges, smørkokte neper og reddiker, gule beter, fløtegratinerte poteter og portvinsglace

Creme Brule

Friske bær


Kr. 640,- 

Meny 2 

Fjellblå fra Eggen Gårdsysteri og St Kristina Skinke
Plommechutney og hjemmelaget knekkebrød

Pannestekt Ørret
Asparges,confitert småtomat, potet & selleripure og beurre blanc


Melkesjokolade Pannacotta
Mangocoulis og karamellisert pistasj


kr. 580,- 

Meny 3

Bolinhos

Klippfiskboller servert med paprikamajones

Mørbrad av Kalv fra Trøndelag
Bakte grønnsaker, stekt fjellmandel fra Kvikne og portvinssaus

Sjokoladekake

Chantillykrem, bringebærknekk

Kr. 605,-

Meny 4

Ovnsbakt torsk
Chorizosalsa og blomkålpure

Sennep & honningglasert Svinenakke
Pastinakk, rødløkskompott, tomat fylt med baconmousse, stekte poteter og rødvinsaus

Kryddertrekt Pære

Mascarponekrem og mandelflarn

Kr. 555,-

 

Ønsker du å utvide menyen kan vi tilby:

Kvilhaugens utvalg av oster servert med nøttebrød og søtt tilbehør, kr. 145,-

For å bestille selskapsmenyen må man være en gruppe på 10 personer eller mer. Alle i selskapet må velge samme meny. Mindre grupper anbefales å sette sammen egen 3-retter fra vår a la carte meny. Vi gjør oppmerksom på at vi forbeholder oss retten til å endre på retter ved mangel på råvare fra leverandør. Dette vil selvsagt bli opplyst om på forhånd.

Ved bestilling av selskapemeny må vi ha rett antall senest dagen før klokken 1200, etter det blir man belastet for siste oppgitte antall. Allergier, matintoleranse og vegetar ønsker MÅ opplyses om FØR selskapet for at vi skal kunne imøtekomme deres ønsker og behov.

TA KONTAKT for å få tilsendt menyer merket med innhold